Glas Javnosti

JUGOVIĆ: Umesto Stevića (SPS) u Skupštinu ulazi poslanik koji se istakao u odbrani predsednika i njegove porodice

Politika
Autor: Glas javnosti

Član GO SNS Bratislav Bata Jugović ocenio je u svojoj izjavi za Glas javnosti da nijedan pojedinac ne sme da ugrozi odnose državnog rukovodstva. On kaže da će umesto Stevića iz SPS-a u skupštinske klupe ući Uglješa Grgur, koji se javno već godinama unazad zalaže za čvrst savez Vučića i Dačića. 



- Umesto Stevića iz SPS u skupštinske klupe ulazi Uglješa Grgur, koji je u svojim mnogobrojnim nastupima iskazivao lojalnost i Srbiji i Vučiću i Dačiću. Grgur i njemu slični, a kojih ima u svim sredinama u Srbiji nesumnjivo su vezivno tkivo koalicije Vučića i Dačića. Grgur nije štedeo sebe, kad su bili žestoki udari na predsednika Vučića. Isticao se u odbrani Vučićevog brata i sina - rekao je Jugović i dodaje da od kad zna za sebe Srbiji nikad nije bilo važnije jedinstvo i sabornost. 

- Nijedan pojedinac ne sme ni na koji način da ugrozi odnose državnog rukovodstva. Vučić, Dačić, Miloš Vučević, Aleksandar Vulin, Bratislav Gašić i drugi važni činioci političke scene imaju zadatak da što bolje pozicioniraju Srbiju u ekonomskom, bezbednosnim, političkom i svakom drugom smislu. Ili će oni na čelu sa Aleksandrom Vučićem uspeti ili Srbija neće biti država, već državolika tvorevina - zaključuje Bata Jugović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR