Glas Javnosti

JUGOVIĆ: Ćuta je bahat; ministarka Vujović s povišenom telesnom temperaturom otišla u Pirot

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministarka Irena Vujović je u Pirot otišla sa povišenom telesnom temperaturom, ne želeći da bude na distanci u odnosu na građane gde je proglašena vanredna situacija.

Za razliku od nje lažni borac za životnu sredinu Aleksandar Jovanović Ćuta nije imao smelosti da dođe u Pirot, uprkos činjenici da je poreklom iz tog dela Srbije. Ministarstvo na čijem je čelu Irena Vujović je u najvećoj mogućoj meri bilo na raspolaganju kriznom štabu u Pirotu preduzevši u skladu sa svojim nadležnostima sve neophodne mere, rekao je član Glavnog odbora SNS, Bratislav Jugović.


On je istakao da se zloupotrebom nesrećnog slučaja u političkoj borbi zagađuje se prostor u javnosti.

Jedino što umeju brojni lažni ekolozi je upravo ova vrsta zloupotrebe. Ostaje nejasno, zašto bi se zagađivačima društvenih mreža verovalo da im je uopšte stalo do životne sredine. Potpuno je nelogično da baš niko ne primećuje da je narodni poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta bahat, drzak i nepristojan. Možda se manje primećuje da je on lažni borac za životnu sredinu, ali je očigledno da je nepristojnost reč koja ga opisuje. Voz u kome je on mašinovođa prečesto iskače iz šina. Nema neke velike štete jer su vagoni prazni kao i njegova politika, saopštio je Jugović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR