Glas Javnosti

JEZIVA ANALIZA STRANE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE: Đilas po nalogu KVINTE gura Ponoša, posle izbora POLITIČKI HAOS i PAKAO

Politika
Autor: Glas javnosti

Zdravko Ponoš je pijun kog za predsedničkog kandidata gura Dragan Đilas, a podršku daju Gabrijel Eskobar, specijalni savetnik SAD za Balkan, kao i ambasadori Kvinte...

Onda će lider Stranke slobode i pravde proglasiti izbornu krađu, a potom kreće - PAKAO!

Ovo je zaključak izveštaja jedne strane obaveštajne službe čiji su operativci iz Beograda poslali izveštaj o izborima zakazanim za 3.april u Srbiji.
„Glas“ je imao na uvid deo ove VRUĆE analize agenata, vrlo uticajne velesile na Balkanu.

Vruće analize agenata

- Zdravko Ponoš, general-potpukovnik u penziji i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, nedavno je izašao iz stranke svog dugogodišnjeg političkog prijatelja Vuka Jeremića i za predsedničkog kandidata ga je 22. januara predložio Glavnog odbora Stranke slobode i pravde, čiji je predsednik Đilas. Ovo je bio samo početak paklenog plana Đilasa da isturi Ponoša u prvi plan. Iza ove kandidature, a to dobro zna i Đilas zbog čega ga je i podržao, stoje Eskobar i ambasade u Srbiji članice Kvinte - SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke – navodi se u izveštaju.

Prema ovoj analizi, sledeći Đilasov korak je da što više u medijima i javnosti forsira i proglašava Ponoša za pobednika na predsedničkim izborima.

Atmosfera pravljenja drame 

- Cilj ovakve pripreme i lažne pobede je da se u javnosti stvori atmosfera pravljenja drame nakon pobede Aleksandra Vučića u prvom krugu predsedničkih izbora. Zatim bi, po planovima Đilasa i stranih ambasada, na dan izbora došlo do zakuvavanje situacije u Srbiji – opisuje se u nalazu obaveštajnih stručnjaka.

Prema njihovom scenariju, Đilas kreće u ofanzivu. Proglašava izbornu krađu... Lider SSP onda od „pravoverne“ opozicije da ne uđu u parlament, kako bi izdejstvovao drugi krug za Ponoša. A zatim iz senke, na scenu izlaze i pomenute ambasade Kvinte koje sve vreme kroje kampanju Ponoša i poteze Đilasa.

- Ambasadori izražavaju svoju zabrinutost zbog „izborne krađe“na predsedničkim izborima i stanjem u Srbiji. I onda sledi užasna politička situacija – zaključuje se u izveštaju.

Ostaje da sačekamo 3.april i da vidimo da li će ovaj scenario i nastupiti ili biti sprečen.

Ekskluzivno! Misterija Periš!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od Veki u 26.01.2022 08:08:51 h
     0 
U Srbiji ispisati referendum da svako ko nije rodjen u Srbiji i nema roditelje urodjene u Srbiji ne moze biti predsednik drzave. Moze ali u drzavi gde je rodjen to pravo nek ostvaruje.