Glas Javnosti

J**EM LI VAM SVE PO SPISKU, STOKO NAJGORA! Vlado Georgiev osuo PALJBU po organizatorima protesta - Ne smeju oteti PROTEST NARODA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Nikada više ubačeni i budžetirani plaćenici NE SMIJU oteti protest NARODA.

Iz šinjela Kristofera Hila izronila je NATO sekta koja pokušava da preuzme narodne proteste i da posle sluge globaliste Vučića na vlast dođu kao još poslušnija, prozapadnija, izdajnička ekipa.

Na ovakav scenario upozorava muzičar Vlado Georgiev, koji je oštrim rečima poručio NVO-globalističkom sektoru, NATO političarima i medijima da im neće uspeti da preuzmu narodno nezadovoljstvo.

“Otpor” pesnica sa ružom, momentalno kačenje na ovakvu nezapamćenu tragediju i pogibiju djece… JEBEM LI VAM SVE PO SPISKU. OLOŠ RASPALI, STOKO NAJGORA, na tragediji opet veslate narod da uvalite svoje agende, JEBAĆE VAM NAROD MAJKU, ZAPAMTITE – poručio je bez zadrške Georgiev.




On je istakao da pored SNS sekte koja je van svih konkurencija i NVO sekte i sporni ljudi po svim pitanjima vrebaju u ovom trenutku, infiltrirani među narod koji je revoltiran i kome je prekipilo.

Samo narod je bitan. I samo čist revolt i svi razlozi zbog kojih je svima dozlogrdilo, vode ljude. U nekom pravcu, ne znam gdje ćemo stići. Sve ovo govorim samo da više ne bi išli unazad, a vrebaju mnogi. Nikada više ubačeni i budžetirani plaćenici NE SMIJU oteti protest NARODA – smatra Vlado Georgiev.






Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR