Glas Javnosti

JAVNO PITANJE ZA GAŠIĆA I MILIĆA - OGLASIO SE NOVI POLICIJSKO SINDIKLANI SAVEZ - Da li je Grčić deo VIŠE RASE u Srbiji?

Politika
Autor: Glas javnosti

I ako takva rasa postoji, molimo vas da date građanima kratko uputstvo kako se ulazi u krug tih persona sa vanserijskim pravima?

Predsednik odbora za borbu protiv kriminala i korupcije Novog policijsko sindikalnog saveza, Zdravko Rajević, postavlja javno pitanje najodgovornijim predstavnicima MUP-a Srbije, Gašiću i Veselinu Miliću. 

Podsećamo: pevač Jovan Joca Stefanović doživeo je neprijatnost na jednom privatnom veselju u Obrenovcu u subotu uveče, kad je na njega fizički nasrnuo Milorad Grčić, bivši dugogodišnji vršilac dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije (EPS).

Zbog čega se Grčić, kao učesniku delikta koji ima elemente nasilja, i koji može da se kvalifikuje kao krivično delo nasilničko ponašanje, obzirom na činjenicu da se dogodio na javnom mestu i ima elemente fizičkog obračuna, izuzima od redovne zakonske procedure, i umesto da mu se oduzme sve oružje za koje mu je ministar nemilice dodelio dozvole, kako za posedovanje, tako i za nošenje poput kinder čokoladica, svi se prave mutavi i blesavi kao da se ništa nije dogodilo? Da li on pripada nekoj višoj rasi građana Srbije koji su nedodirljivi za zakon? I ako takva rasa postoji, molimo vas da date građanima kratko uputstvo kako se ulazi u krug tih persona sa vanserijskim pravima?

I za kraj pitanje za Vučića: Je l ovo ponašanje i reagovanje koje treba da usvajaju deca i omladina od tvojih glavnih kadrova, i da li su nasilnički kvaliteti koji ih krase zapravo najviše doprineli tome da se u okviru vašeg sistema vrednosti vinu na najviše društvene lestvice republike Srbije? Ako je tako, onda se makar postidite bar malo, da vidimo da vam je ostalo nešto od kućnog vaspitanja, ako već nemate hrabrosti da ga smenite, navodi se u javnom pitanju ovog sindikata.

Podsetimo, Novi policijsko sindikalni savez danas se već oglasio povodom Dana policije i Dana Ministarstva unutrašnjih poslova.

Danas se u Beogradu i svim gradovima u Srbiji obeležava Dan policije i Dan Ministarstva unutrašnjih poslova.

Manifestaciji povodom dana policije, pored aktuelnog ministra Bratislava Gašića prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je iskoristio još jednu priliku da pohvali ministra Gašića da je „dobar domaćin i najbolji ministar“ te da u mandatu Gašića nije ostalo a da nije razrešeno ni jedno ubistvo a da je „Srbija najbezbednija zemlja u Evropi“.

Takođe, Vučić je ponovio ono što mu ni Ustav a ni zakoni Republike Srbije ne dozvoljavaju a to je da javno govori da ne dozvoljava da Gašić bude smenjen sa mesta ministra policije bez obzira što njegovu smenu traže građani Srbije posle masovnih ubistava omladine, niza podnetih krivičnih prijava i već 8 samoubistava policajaca.

Očigledno, što su „krvavije ruke“ Gašića to ga Vučić sve više i više voli.

Gospodine Vučiću, po mnogima Gašić je najgori ministar policije u njenoj istoriji.

Da vas podsetimo, Dan MUP-a i Dan policije ustanovljeni su u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija imala odlučujuću ulogu u sukobima kod beogradske Čukur česme i narednog dana, za vreme turskog bombardovanja Beograda.

Koleginice i kolege, zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova, pripadnici policije, srećan vam praznik.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR