Glas Javnosti

IZBORNA SAGA U ŠAPCU SE NASTAVLJA: Članovi SNS odlučili da prekinu štrajk glađu, ali traže da se vrati pečat predsedniku skupštine

Politika
Autor: Glas javnosti

Članovi Gradske izborne komisije ispred Srpske napredne stranke odlučili su da prekinu štrajk glađu, saopštio je budući gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić.

On je podsetio da je štrajk glađu započet sinoć, kada je predsednik Gradske izborne komisije Budimir Pavlović zajedno sa ostalim članovima koje su imenovali Dušan Petrović i Nebojša Zelenović, kako kaže, počeo opstrukciju izbornog procesa.

- S obzirom na to da su članovi izborne komisije koje su oni imenovali podneli ostavke, mi zahtevamo od sekretara komisije Zlatka Rankovića da pečat koji je otuđio vrati predsedniku skupštine. Ukoliko se to ne desi mi ćemo podneti krivičnu prijavu za zloupotrebu pečata i tražićemo od predsednika skupštine da izda nalog za izradu drugog pečata - rekao je Pajić, a navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

On je poručio građanima Šapca da ne brinu i da će izborni proces biti doveden do kraja u skladu sa zakonom i uz poštovanje njihove izborne volje.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR