Glas Javnosti

IZBORNA PREKRAJANJA U NEGOTINU: Predsedniku PUPS-a nisu priznali POTPISE, izbori NEVAŽEĆI?

Politika
Autor: Glas javnosti

Lokalni izbori u Negotinu koji su zakazani za 17. oktobar, mogli bi da budu neregularni već sada, tri nedelje pre održavanja, jer Izborna komisija u tom gradu nije priznala prikupljene potpise izborne liste PUPS-a. Ono što je usledilo potom predstavlja nesvakidašnji zaplet, koji još uvek nema epilog.

Naime, Boban Stingić koji je bio predsednik SNS u Negotinu, i koji je smenjen sa te funkcije pre 4 godine, prešao je u PUPS.

Ta stranka predala je potpise  kako bi samostalno učestvovali na izborima, da bi Izborna komisija osporila čak 245 potpisa od ukupno 541.

- Predsednik PUPS-a, Spinulović juče uveče ušao u prostorije izborne komisije i uzeo taj neki izborni materijal, Onda su ga zvali iz Policije i išao je tamo da da izjavu - tvrdi izvor Glasa javnosti iz Negotina.

Iz izbornog štaba PUPS tvrde da je neko zloupotrebio njihovih 245 potpisa, i pripisao ih drugoj stranci.

- Mi sada želimo da pozovemo tih 245 lica koja su imenom i prezimenom dala nama potpis, da kažu da su zaista dali potpis nama a ne nekoj drugoj stranci, tačno se zna ko su ta lica i oni to ne kriju, to su poznati ljudi, nama i Izbornoj komisiji jer su dali svoj potpis, imenom i prezimenom - kažu iz PUPS-a.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR