Glas Javnosti

IZ BOLA SE RODILA SAOSEĆAJNOST: Evo šta je ZORAN KESIĆ poručio na PROTESTU u Beogradu!

Politika
Autor: Glas javnosti

Mi moramo ovu zemlju da menjamo sa istim onim ljudima koji su naterani da dođu autobusima i zato poručujem svima onima koji žele da nas zavade pa da zavladaju – Srbija je jedna.

"Desio se neki preokret, vi više niste lešinari i hijene, jer kada su videli koliko vas ima počeli su da vas nazivaju velikim brojem građana koje moramo poštovati. I što nas više bude bilo u Beogradu i drugim gradovima i budemo besniji i glasniji kako će sve više i više da poštuju tu silu", rekao je okupljenim građanima na protestu "Srbija protiv nasilja" voditelj Zoran Kesić.

Verovali smo ’96 da možemo da promenimo svet, a onda sam se pretvorio u nekog džangrizavog starca koji kuka za nekim Beogradom koji više ne postoji, koji pati za nekom energijom koja je proćerdana, a pre mesec dana se iz onog neopisivog bola koji nikad neće proći dogodila saosećajnost, epmatija, onda je to prešlo u bes, a onda se iz besa stvorila fizička potreba da se promeni nešto odmah i sad“, rekao je on.

Dodao je da on nema pojma sa ovim talasom nezadovoljnih ljudi, ali na ulici sam odrastao, bivao hapšen, gutao suzavac, u ulicu se razumem, na ulici sam počeo karijeru, video sam i osetio istu energiju i rešenost da se više ne ćuti.

„Mi moramo ovu zemlju da menjamo sa istim onim ljudima koji su naterani da dođu autobusima i zato poručujem svima onima koji žele da nas zavade pa da zavladaju – Srbija je jedna. Poruka svima onima koji nas dele i onima koji su došli autobusima zajedno ćemo ovo morati da menjamo i moraćemo da se upoznamo. Moje ime je Zoran i nakon razočaranja, bola, suza, ponovo se smejem i ponovo se zaljubljujem u moj grad i moju zemlju. Evo ruka“, rekao je on.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR