Glas Javnosti

Ivica Dačić otkrio kada ide u penziju

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider Socijalističke partije Srbije u govoru nakon zatvaranja birališta najavio da napušta politiku. Poslednjih 16 godina u kontinuitetu je proveo na vlasti

Lista okupljena oko Srpske napredne stranke odnela je ubedljivu pobedu na lokalnim izborima širom Srbije. U sedištu SNS bili su svi lideri koalicije, obratili su se predsednik Srbije Aleksandar Vučić, lider SNS i premijer Miloš Vučević, kao i lider SPS Ivica Dačić, koji je govoreći o listi i izborima, otkrio i da se uskoro povlači iz politike. 

Dačić je kazao da je bio Vučićev predlog da se na izbore izađe na zajedničkoj listi, da mu je drago što je cela Srbija prepoznala da je država ugrožena i što je imala jedinstven odgovor na sva teška državna i nacionalna pitanja. Lider SPS se zahvalio članovima, simpatizerima i biračima Srpske napredne stranke, SPS i svih drugih stranaka koje su bile na zajedničkoj listi.

Posebno je zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću koji je predložio stvaranje zajedničke liste.


- Milion puta smo govorili u kampanji da smo mi zajedno, zato što je Srbija ugrožena i zato što imamo slične stavove, jedinstvene stavove vezane za najvažnija državna i nacionalna pitanja. I u tom pogledu mi je veoma drago da je cela Srbija imala jedinstven odgovor na sva ta teška državna i nacionalna pitanja - poručio je Dačić i dodao:

- Nadam se da smo Siniša Mali i ja dali doprinos, ne znam gde je on. Samo da zamolim Vučića jednu stvar. Nemojte da raspisujete izbore svake godine, hoću da idem u penziju za tri, četiri godine i molim vas da to ne činite. Ne mogu svake godine da imam srčane smetnje.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR