Glas Javnosti

IŠLI STE NA SAHRANU 2.000 KM, A NISTE MOGLI 200 METARA DO ŠKOLE: Lepa srpska odbojkašica POSRAMILA premijerku 1 slikom!

Politika
Autor: Glas javnosti

Ćerka legendarnog Zvonka Milojevića koji je sa Crvenom zvezdom pokorio svet emotivno je prokomentarisala poteze vlasti u Srbiji.

Srpska odbojkašica Tijana Milojević priključila se brojnim sportistima koji su podigli glas protiv aktuelnog režima. U trenutku kada je Srbija ustala na noge zbog neviđenih zločina u kojem je ugašeno veliki broj života, mnogi sportisti su podigli glas i priključili se toj borbi.

Pojedini su uzeli učešće u protestima, dok su se drugi oglašavali preko društvenih mreža, a jednu od najsnažnijih poruka uputila je odbojkašica Tijana Milojević.


Ćerka legendarnog Zvonka Milojevića koji je sa Crvenom zvezdom pokorio svet emotivno je prokomentarisala poteze vlasti u Srbiji. Ona se posebno osvrnula na Anu Brnabić, premijerku Srbije.

„Predsednica Vlade Srbije bila je na sahrani Kraljice Elizabete II koja je preminula u 96-oj godini u Londonu, ali nije bila ispred OŠ „Vladislav Ribnikar“ u kojoj je ubijeno osam mališana i čuvar da zapali sveću. London je udaljen od nene kancelarije 2000 kilometara, a škola 200 metara.To je sve što treba da znate o njoj i Vladi Srbije u ovom trenutku“.




Uz poruku je ostavila i sliku premijerke kako pali sveću na sahrani preminule kraljice.

Ovo je možda bio i najslikovitiji prikaz poteza srpske vlasti i nešto što bi svako trebalo da pročita ako ima bilo kakvu dilemu u kakvom je stanju Srbija u ovom trenutku.     


Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR