Glas Javnosti

ИНСПЕКТОР КЛУЗО: "Можда смо на МАЛЕНОМ ТРАГУ нечег озбиљног, први пут имамо нека сазнања о убиству Оливера Ивановића"

Politika
Autor: Глас јавности / Н1 / од 23.07.2018.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да државни органи Србије по први пут имају одређена оперативна сазнања о убиству лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића.

"Можда смо на маленом трагу нечег озбиљног, први пут имамо нека оперативна сазнања иако нам није омогућено да водимо истрагу на било који начин. До сада смо добили преко 50 трагова који немају логике и смисла, ово је први пут да има неке логике и смисла, а да ли је то тачно, проверићемо", казао је Вучић новинарима после обиласка радова на реконструкцији београдског Ургентног центра.

Он је казао да је уверен да ће извршиоци тог злочина бити пронађени, иако до тога, како је рекао, некада прођу месеци па и године.

Коментаришући наводе косовских медија да су особе које су недавно ухапшене на тој територији због сумње да су плаћене убице, повезане са Безбедносно-информативном агенцијом (БИА), Вучић је рекао да је Србија расписала потерницу за неким од тих особа због извршења најтежих кривичних дела.

"Неке смо раније хапсили, а једно од тих лица тражимо због убиства", казао је Вучић наводећи да није реч о убиству Оливера Ивановића.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR