Glas Javnosti

ANA VIDELA VUČIĆA! Brnabić o mestu premijera i izbornim rezultatima

Politika
Autor: Glas javnosti

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne zna da li će ostati predsednica Vlade Srbije, ali da u ovom trenutku i nije prioritet ko će kakvu funkciju dobiti.

Ona je dodala da je važno da se nastavi sa radom na unapređenju životnog standarda građana i očuvanju mira i stabilnosti u zemlji.

- Imala sam juče sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Razgovarali smo o izbornim rezultatima sa timom iz SNS-a, ali smo se više bavili šta možemo u ovom trenutku da uradimo za Srbiju, jer su izbori iza nas, a moramo da se fokusiramo na krizu koja je pred nama - rekla je Brnabić, koja je u Mostaru prisustvovala otvaranju Međunarodnog sajma privrede.

Brnabić je navela da njena stranka mora da obezbedi kontinuiran rast i razvoj zemlje, kao i nova radna mesta i veće plate i penzije.

Napomenula je da je većina građana na izborima ukazala poverenje SNS-u i Vučiću, dodajući da su već 4. aprila nastavili da sprovode svoju političku agendu, kako bi do kraja 2026. prosečne plate bile 1.000 evra, a penzije 500.

Brnabić je naglasila da će se o tome ko će imati koju funkciju u vladi i ko će šta raditi tek razgovarati sa predsednikom Vučićem i ostalim članovima stranke.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR