Glas Javnosti

HIT REAKCIJE SUGRAĐANA O MINISTARKI DARIJI: 'Tetkine UJNE STRIC, ZEMLJAK IZ SELA PREKO BRDA, komšija IZ ULICE'! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Novoizabrana ministarka rada Darija Kisić Tepavčević, od početka korone "žari i pali" malim ekranima. Uz njenu neospornu stručnost na polju epidemiologije, Darija pleni i svojim lepim fizičkim izgledom, a njeno angažovanje u kriznom štabu preporučilo ju je i za mesto u vladi. Ipak, građani su podeljeni po pitanju ispravnosti takvog izbora, a komentari na postavljenje su urnebesni!

Naime, kamera Glasa javnosti, kao što je i dosad beležila, snimila je brojne građane Beograda i njihovo iskreno i nemontirano mišljenje o novoj ministarki.

Od toga da je došla iz Sarajeva, do njenog rada u kriznom štabu sve do ministarskog mesta, građani su dali svoj sud i predviđanje njenog budućeg učinka.

- Tetkine ujne stric, zemljak iz sela preko brda, komšija iz ulice - glasio je jedan od odgovora sugrađana aludirajući na način izbora novih ministara.

- Nisam bila zadovoljna ni prethodnom vladom - glasio je drugi odgovor a šta su sve naši sugrađani ispričali u kameru Glasa javnosti pogledajte u prilogu koji sledi.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR