Glas Javnosti

HIT! HOR ČAČANSKIH NAPREDNJAKA: Pevali Vučiću na mitingu u Kraljevu, tekst pesme dobili u autobusu (VIDEO, FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Simpatizere i članove Srpske napredne stranke koji su danas iz Čačka krenuli autobusima u Kraljevo na skup "Srbija sanja i snove ostvaruje", na kojem im se obratio lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na sedištima je sačekao tekst pesme zahvalnosti Vučiću koju je trebalo da nauče da pevaju dok ne stignu u grad na Ibru.

Vučić je juče bio u poseti Raškom okrugu, a na kraju te posete obratio se građanima u Sportskom centru „Ibar“ u Kraljevu.

Kolika je bila zainteresovanost čačanskih pristalica SNS može se videti na snimku koji kruži društvenim mrežama a na kome se vidi 20-tak autobusa koji su krenuli iz Čačka na skup u Kraljevu.


A da bi, osim svojim prisustvom, pokazali još veću privrženost politici SNS i Aleksandra Vučića, na sedištima  autobusa čekala ih je pesmica koju su trebali da otpevaju lideru stranke, sa uputstvom koje strofe treba da ponove koliko puta.

Pesmica glasi:

„Tebi verujeeeem,  Tebi verujeeem, Tebi verujem, tebi verujem, Aco Srbineeee

Zajedno možemo sveee, Aco Srbine, S tobom predaja nije opcija, Nije opcijaaaa

Aleksandre Aleksandreee, Nek je tvojoj majci hvalaaa, Što junaka rodila jeee, Da se srpstvu vrati slava


Međutim, neke pristalice SNS nisu dobile celu pesmu nego samo jedan stih kojim su trebali da pozdrave Vučića kada bude izašao na binu.

Vučićevo obraćanje građanima u tom gradu, kako prenose agencije, počelo je uz srpsku himnu posle koje je usledilo višeminutno skandiranje „Aco Srbine“, a sportski centar bio je pun zastava Srbije i Srpske napredne stranke.

Govor predsednika na svakih nekoliko minuta prekidan je skandiranjem u ritmu navijanja na sportskim utakmicama, uz bubnjeve i upravo pesmu zahvalnosti Vučićevoj majci što ga je rodila.



Inače, Vučić je prilikom ove posete Kraljevčanima obećao dovođenje jednog kapitalnog investitora, dijagnostički centar i zatvoreni bazen.

„Putujući SNS cirkus, sa konvojem autobusa stigao je u Kraljevo“, naveli su danas u kraljevačkom odboru Pokreta Srbija centar (SRCE).

U tom odboru tvrde da se zaposlenima u javnom sektoru pretilo i da su bili ucenjeni da dođu na skup.



„Čelnici Kraljeva obezbeđuju pretnjama i ucenama zaposlenima u gradskoj upravi i drugim državnim i javnim institucijama prisustvo mitingu.„Napredovali su, sada zaposlenima uručuju karte sa barkodom, po spiskovima koje moraju da potpišu kada ih dobijaju.Odlazak na miting je obavezan, radna obaveza. Srbiju i grad Kraljevo SNS vlast je pretvorila u radni logor“, saopštavaju iz Pokreta SRCE.

Glas javnosti/Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od Stojko u 01.04.2023 09:36:21 h
     0 
Ovo nije ni cirkus ovo je prava sprdnja!!! A jadna je ova bagra koja ide na mitinge!