Glas Javnosti

SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU: ŠEŠELJ NAPUSTIO STUDIO: Vi se krajnje bezobrazno ponašate, NEMOJTE ME VIŠE ZVATI U EMISIJU! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider SRS Vojislav Šešelj bio je gost Jutarnjeg programa sa sinom Ratka Mladića, Darkom Mladićem, gde su razgovarali o presudi koja je doneta generalu Mladiću, ali je Šešelj napustio studio TV Prve.

- General Ratko Mladić će se sada naći na još većim mukama, pogotovo ako bude izručen u zatvor u Velikoj Britaniji. Britanci su izrazili stradostrasnu želju da on tamo služi kaznu. Time pokazuju šta misle o srpskom narodu u celini. Nije ni čudno što je Velika Britanija pokrenula onu rezolucije protiv Srbije zbog navodnog genocida - rekao je Šešelj.

Lider radikala je istakao da se nada da će se Rusija još više angažovati za generala Ratka Mladića.

Darko Mladić kaže da je general Ratko Mladić u takvom stanju da bi za njega izdržavanje kazne u Velikoj Britaniji ili Estoniji bilo smrtna kazna.

- Mi ćemo tražiti da mu se omogući da ide na lečenje. Pokušaćemo opet da pošaljemo tim lekarskih stručnjaka kod njega. Video sam tamo da je u holandskom zatvoru u kom se nalazi zatvor UN već su posete normalno dozvoljene. U ovom trenutku samo UN drže neka ograničenja i meni je bilo jasno od početka da su oni zloupotrebili koronu da bi generala Mladića odsekli od konsultacija sa lekarima i advokatima - objasnio je sin Ratka Mladića.

 

Darko Mladić je najavio reviziju presude i istakao da će izdvojeno mišljenje sudije Nijambe biti vrlo korisno odbrani za reviziju.

Kada je Šešelj spomenuo i lažnog haškog svedoka, preminulog novinara Dejana Anastasijevića, reagovala je voditeljka Marija Savić Stamenić i prekinula lidera radikala.

- Nemojte tako da se ponašate! Vi se krajnje bezobrazno ponašate u emisiji. Bio je lažni svedok u procesu Miloševiću. Dejan Anastasijević i Jovan Dulović su dva lažna svedoka iz redakcije Vremena To su najgori haški lažovi. Nemojte me više zvati u vašu emisiju! - rekao je Šešelj.

 

Šešelj je nakon toga napustio studio.

- Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda. Dva hoštaplera branite - rekao je Šešelj i izašao iz studija.

Gledaoci su bili zgroženim onim što su videli, a emisija je izazvala lavinu komentara.

-Seselj predstavlja jednu malu vanparlamentarnu stranku koja na izborima ne moze da predje cenzus od 3%. Zasto je njegovo misljenje toliko bitno da bi svakodnevno gledali medijske nastupe vojvode Vojislava.

-Jedva su ga iz Skupštine izbacili a sada svaki studio ga svaki dan zove da da svoj komentar, šta vam to treba. Posle se čudite što nas sa zapada prozivaju da veličamo Haške osuđenike.

-Šešelj je čovek koji radikalnu stranku koristi isključivo za svoje potrebe, a na štetu države...

-Šešelj je najveći neprijatelj srpskog naroda. Sve što je on branio smo izgubili. Trebaće nam još sto godina da se oslobodimo ovakvih.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR