Glas Javnosti

GRUPE ZA SPREČAVANJE IZBORA!? MUP i BIA imaju informacije, umešan i strani faktor

Politika
Autor: Glas javnosti

MUP i BIA imaju informacije da se za dan izbora sprema više grupa organizovanih od političkih partija u Srbiji ali i stranog faktora koji će pokušati da kompromituju pa i spreče održavanje izbora", rekao je ministar Aleksandar Vulin.

- Imamo informacije da će pokušati da upadaju na biračka mesta, da razbijaju kutije, pokazuju falsifikovanu izbornu dokumentaciju i za to će biti spremni i organizovani i u čemu će im značajno pomoći mnoge službe iz našeg okruženja - rekao je Vulin na vanrednoj pres konferenciji, prenosi N1.

Vulin je rekao da već sada postoje spiskovi kriminalaca koji treba da uđu u Srbiju i pomognu u sprečavanju normalnog održavanja izbora.

- MUP, BIA i čitav bezbednosni aparat ove zemlje neće dozvoliti da izborni dan prođe tako i neće dozvoliti da se bilo ko igra sa slobodno izraženom narodnom voljom. Upozoravamo one koji su ovo organizovali, one koji ovo planiraju, da znamo kakav je plan i organizacija, da znamo ko treba da im stigne u pomoć i da bi bilo mnogo bolje da od toga odustanu - istakao je Vulin.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR