Glas Javnosti

Građani ih PLAĆAJU da bi odmarali? SPAVANJE za POSLANIČKIM klupama dok TRAJE SEDNICA! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

U Narodnoj skupštini Srbije smo do sada mogli videti različita neprimerna ponašanja poslanika, međutim, oni su sada prešli na viši nivo ''neprimernosti''. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija poslanika SNS Gorana Pekarskog kako spava naslonjen na klupi u parlamntu.

U Skupštini se juče raspravljao o izveštajima o radu Fiskalnog saveta Srbije i Agencije za borbu protiv korupcije za 2019. godinu. Ljudi bi pomislili da je ova materija Pekarskom bila nezanimljiva i da ga je uspavala, što nije prošlo neopaženo ni za one koji su sednicu pratili sa malih ekrana.

Ipak, Pekarski navodi da ga nije savladao san, već da je zauzeo položaj tela koji je odao pogrešan utisak.

- Ne, nisam zaspao. Video sam tu fotku. Stiglo mi je nesto na telefonu pa sam, pošto je telefon utišan, a nisam imao slušalice, spustio glavu skroz kako bi preslušao. Ispalo je kao da sam prilegao. Malo nepažnje i malo nesmotrenosti i ispalo je ovako kako je ispalo - rekao je Pekarski.

Pekarski je, inače, pre tri godine napustio Novu Srbiju Velimira Ilića i pristupio SNS i poslaničkom klubu naprednjaka u parlamentu.

 

NE PROPUSTITE: 

ZA POSLANIKE NE VAŽI ZAKON KOJI SU USVOJILI, samo GRAĐANI plaćaju DRAKONSKE KAZNE zbog nenošenja maski!

Zaposleni u skupštinskom restoranu ZGROŽENI BAHATOŠĆU 'MLADIH LIDERA': Godinama radimo ovde ALI OVAKVU NEKULTURU NISMO VIDELI! (FOTO)

(Glas javnosti/Blic.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR