Glas Javnosti

GIK ODBILA 214 PRIGOVORA! Glasanje na dva biračka mesta u Beogradu 21. aprila

Politika
Autor: Glas javnosti

Gradska izborna komisija (GIK) odlučila je večeras da ponovljeno glasanje na dva biračka mesta u Beogradu bude održano u četvrtak, 21. aprila.

Reč je o biračkom mestu broj 57 (Mesna zajednica "Vojvoda Putnik - 2") u opštini Zvezdara i biračkom mestu broj 7 (Dečija ustanova "Kanarinac") u opštini Rakovica na kojima će se glasanje ponovo održati u četvrtak, 21. aprila od sedam do 20 sati.


Osim na ta dva biračka mesta, glasanje u Beogradu će, prema ranijoj odluci Gradske izborne komisije, biti ponovljeno na još četiri biračka mesta.

Reč je biračkim mestima 31 i 49 u opštini Palilula, 39 u opštini Stari Grad i 106 u opštini Čukarica na kojima će glasanje biti ponovljeno 16. aprila.

GIK odbila 214 prigovora koalicije Ujedinjeni za pobedu BG

Gradska izborna komisija odbila je večeras većinom glasova 95 prigovora na glasanje na biračkim mestima na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda koje je podnela lista "Ujedinjeni za pobedu Beograda".

Osim toga, na sednici je odbijeno i 119 prigovora te koalicije izjavljenih na rešenje o ispravljanju zapisnika o radu biračkog odbora na biračkom mestu.

U prigovorima se, između ostalog, navodi da kontrolni birački listovi nisu bili pravilno potpisani, da GIK nije mogla da na zakonit način utvrdi rezultate izbora zbog nepotpunosti zapisnika o radu biračkih odbora...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR