Glas Javnosti

FOTOGRAFIJE VREDNE MILION DOLARA Radovana KARADŽIĆA usred rata u KAFANI (GALERIJA)

Politika
Autor: Glas javnosti

Tajne susreta u Bijeljini konačno su ugledale svetlost dana. Posle 28 godina znamo šta se dešavalo iza kulisa radtnog sastanka dvojice prijatelje.

“Glas javnosti” ekskluzivno objavljuje fotografije Šoneta Nešića koji je svojim fotoaparatom ovekovečio susret lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića i Vladimira Žirinovskog, predsednika Liberalno-demokratske partije Rusije, koji je posle duge i teške bolesti preminuo 6. aprila.


Pozdrav dvojice prijatelja Žirinovskog i Karadžića

Te 1994. godine Žirinovski je u jeku sukoba u BiH došao da poseti Karadžića. Susret se dogodio u Bijeljini. Prijateljstvo je kasnije nastavljeno…

Kada je Karadžić 2019. osuđen u Haško tribunal zagrmeo je Žirinovski: 

- Heroji Srbije su osuđeni na doživotni zatvor. Da ne bi postala predmet zapadne agresije, zemlja mora biti jaka kao Rusija! Zapadne zemlje konstantno vrše nezakonite i nepravedne radnje. Još jedan primer toga je doživotni zatvor, na koji je Haški tribunal osudio Radovana Karadžića. Ovo je junak srpskog naroda, koji je devedesetih branio svoje sunarodnike od genocida i ubistava tokom građanskog rata. Sada je proglašen kriminalcem. Indikativno je da se nova arbitrarnost desila uoči 20. godišnjice bombardovanja Srbije, koje su u martu 1999. godine pokrenule snage NATO-a.


Rus i Srbin za kafanskim stolom

Lider LDP Rusije preminuo je u 75. godini života posle duge i teške bolesti. Političar poznat po izrazito anti-zapadnim stavovima, u februaru je preležao koronu ali je, očigledno, ovaj virus ostavio kobne posletice po njegov organizam.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP