Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO! GLAS JAVNOSTI DOŠAO U POSED SLIKA SPOMENIKA MILOŠEVIĆU: Ovako je ispraćen u MOSKVU! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Milošević je bio prva žrtva zločinačkog NATO.

Ruski list Moskovski Komsomolec, koji se poziva se na politikologa Marata Baširova, piše da postoji plan da se podigne spomenik bivšem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije – usred Moskve. Spomenik visok dva metra trebalo bi da bude postavljen na Trgu Evrope u ruskoj prestonici.


Delegacija "Naše Drine"  i  moto kluba "Noćni vukovi" posetila umetničku livnicu u Subotici i čuvenog akademika  vajara Dragana Radenovića. 

Ovo je bilo okupljanje svih onih koji su doprineli u projektu organizacije i izrade spomenika pokojnom predsedniku republike Srbije Slobodanu Miloševiću ovde u Srbiji, dok je sam naručilac ovoga  dela, koje će biti postavljeno u Moskvi, profesor Sergej Abrašev.

U ime udruženja Naša Drina veliku zahvalnost na ukazanoj časti prema pokojnom Predsedniku Srbije izrazio je predsednik Udruženje i narodni poslanik Igor Braunović. 

Gospodin Braunović rekao je da je velika čast što Rusija, Moskva i istaknuti profesori i rodoljubi prepoznaju ulogu i vizionarstvo koje se ogleda u delima i rečima pokojnog predsednika Miloševića i istakao uverenost da će u što skorije vreme i u njegovoj Srbiji mudrost i uloga velikog predsednika, koji je očuvao i ujedinio Srbe i bio kamen temeljac stvaranja Republike Srpske, biti stavljena u zasluženi istorijski okvir.

Braunović se zahvalio i akademiku Radenoviću na posvećenosti i ljubavi uloženoj u ovo umetničko delo.

Spomenik Slobodanu Miloseviću je ispraćen u Moskvu.

Udruženje Naša Drina će u saradnji sa svojim prijateljima iz Rusije,akademikom Radenovićem i moto klubom "Noćni vukovi" blagovremeno objaviti tačan datum kada će spomenik pokojnom predsedniku Miloševiću biti postavljen u Moskvi čemu će prisustvovati i veliki broj njenih članova.


Milošević je bio prva žrtva zločinačkog NATO. Verovatno smo pogrešno procenili događaje kada su NATO snage između 24. marta i 10. juna 1999. godine bombardovale Jugoslaviju, Rusija je trebalo bolje da brani Miloševića", kazao je Marat Baširov.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR