Glas Javnosti

DUŠKO KNEŽEVIĆ: POSLAĆU GLAVNE MAFIJAŠE, MILA I MARKOVIĆA, NA ROBIJU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Njegovo saslušanje predviđeno je večeras u 19.30 sati.

Crnogorski biznismen i predsednik "Atlas grupe" izručen je danas iz Velike Britanije posle pet godina od raspisivanja poternice. Njegovo saslušanje predviđeno je večeras u 19.30 sati.

Kako Glas javnosti saznaje, sada su na redu bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanobić i bivši premijer Duško Marković da budu procesuirani jer se očekuje da Knežević tužilaštvu dostavi dokaze koji će ih poslati na dugogodišnju robiju.

- Knežević je sklopio dil sa Englezima da odradi posao i da posle svedočenja bude slobodan čovek - navodi izvor Glasa javnosti.

Knežević je optužen u više predmeta Specijalnog državnog tužilaštva koji se odnose na utaju poreza, pranje novca i zloupotrebu službenog položaja. Jedno vreme sarađivao je sa bivšim predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, ali je iz egzila poručivao da je žrtva progona i da čeka da pravda bude zadovoljena.

Posle hapšenja nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, predsednik „Atlas grupe“ Duško Knežević je rekao da nije iznenađen što su iza rešetaka.

- Očekujem da i glavni mafijaš Milo Đukanović bude priveden pravdi! O hapšenju Katnića i Lazovića priča se nekoliko meseci, kao o članovima kriminalne hobotnice, a javnost u Crnoj Gori će biti zadovoljena tek kada bude priveden pravdi glavni šef tog kriminalnog klana Milo Đukanović, koji je prvi i najveći mafijaš u ovom prostoru - poručio je  Duško Knežević, predsednik „Atlas grupe“ pre 15 dana iz Londona.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR