Glas Javnosti

DUŠAN BAJATOVIĆ IAKO TVRDI DA JE EKONOMISTA NEMA ZAVRŠEN FAKULTET: Direktor 'Srbijagasa' večiti student!

Politika
Autor: Glas javnosti

Dušan Bajatović. generalni direktor Srbijagasa iako tvrdi da je diplomirani ekonomista izgleda da je dotični fakultet samo studirao ali ne i završio.

Kako su za list Kurir rekli sa Ekonomskog fakuteta u Subotici. Bajatović je upisao osnovne studije, ali ih nije završio.

Godinama kasnije na istom fakultetu je upisao magistarske studije, ali ni ovaj program nije priveo kraju.

Bajatoviću je u zvaničnoj biografiji pisalo da je inženjer elektrotehnike i diplomirani ekonomista, ali ne i gde je završio studije. Kad je u martu 2016. gostovao na televiziji N1, jedno od pitanja bilo je upravo to - gde je završio fakultet, na šta je Bajatović rekao da je "završio Ekonomski fakultet i Višu elektrotehničku u Subotici". Prvi čovek "Srbijagasa" je tada rekao i da nema problem s konkursom, koji je najavljen, da će se na njega prijaviti, "jer ima dobru biografiju".

- Tada me preporučila politika (kad je prvi put postao direktor ovog JP), danas me preporučuje struka, ja sam elektroinženjer i diplomirani ekonomista - rekao je tada Bajatović. Međutim, odgovori Ekonomskog fakulteta u Subotici pokazuju drugačije. Bajatović jeste bio njihov student, ali nikad nije priveo kraju ni osnovne ni magistarske/master studije, koje je kasnije upisao.

- Dušan Bajatović je bio student na osnovnim studijama Ekonomskog fakulteta u Subotici. Imenovani je bio upisan u školskoj 1994/1995. Dušan Bajatović nije završio osnovne studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici - navedeno je u odgovoru Stevice Divnića, rukovodioca studentske službe Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Pored osnovnih studija, Bajatović je, godinama kasnije, pokušao da završi magistarske studije na ovom fakultetu, ali ni taj stepen nije priveo kraju.

- Imenovani (Dušan Bajatović) na Ekonomskom fakultetu u Subotici prvobitno je upisao magistarske studije u školskoj 2005/2006, a potom je izvršio prepis na master akademske studije u školskoj 2011/2012. Status studenta na master akademskim studijama prestao je zbog neupisivanja naredne školske godine. Status studenta na master akademskim studijama ponovo je stekao od školske 2015/2016. godine, a zbog neupisivanja naredne školske godine, imenovani je izgubio status studenta na Ekonomskom fakultetu u Subotici, tako da počev od školske 2016/2017. nema status studenta. Imenovani nije završio studije na Ekonomskom fakultetu u Subotici - navodi se u drugom mejlu sa Ekonomskom fakulteta u Subotici, a koji je potpisao Aleksandar Čučković, v. d. dekana.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR