Glas Javnosti

ĐUKANOVIĆ O STEFANOVIĆU: Da glumim budalu i OBOJICA SEDIMO U PREDSEDNIŠTVU, ne pada mi NA PAMET!

Politika
Autor: Glas javnosti

Visoki funkcioner Srpske napredne stranke, koji je već dugo na suprotnoj strani od ministra vojnog Nebojše Stefanovića, sada je najoštrije osudio rad svog kolege, ali nije spreman, da ga, kako kaže "tera iz stranke".

- Ja da skrivam istinu i glumim budalu i da obojica i dalje sedimo u Predsedništvu SNS, ne pada mi na pamet. Ja držim do morala. Ja da ga teram iz stranke neću, neka rade s njim šta god hoće - rekao je Vladimir Đukanović Đuka, funkcioner SNS, o svom sukobu sa Nebojšom Stefanovićem, nekadašnjim ministrom unutrašnjih poslova, a danas ministrom vojnim, piše Blic.

Đukanović ističe i da nikada nije napao Stefanovića.

- Iznosio sam detalje o tome šta se događa u postupku u kojem sam angažovan. I ranije sam govorio šta u tom ministarstvu nije valjalo - kaže Đukanović.

Na pitanje da prokomentariše tvrdnje da govori ono što misli Aleksandar Vučić, Đukanović odgovara da to govore oni koji su navikli da primaju naređenja.

- Baš me briga šta Vučić misli! - kaže Đukanović.

Na pitanje da li mu je Vučić nešto rekao nakon emisije sa Ilijom Milačićem, bivšim načelnikom beogradske Uprave kriminalističke policije, Đukanović kaže:

- Nije. Ništa mi o tome nije rekao. A i da mi kaže, ja od svog mišljenja živ ne odustajem. Mogu samo da me izbace iz stranke, ali mislim da se to neće desiti jer ljudi uviđaju šta je po sredi i ko je ko.

Predsednik Vučić juče je posetio Sajam naoružanja sa ministrom Stefanovićem i izjavio da Stefanović veoma dobro radi svoj posao, a da će problemi između članova SNS biti rešavani u okviru stranke.

Vučić je na konferenciji za novinare na Sajmu rekao da u SNS “naše unutrašnje stranačke stvari rešavamo kako treba da rešavamo“, a da će državna pitanja rešavati državni organi.

 - Ja sam slučajno vrhovni komandant oružanih snaga, pa čak i o tom pitanju mogu da sudim i nemamo nikakav problem. To što imam ili nemam da kažem Nebojši Stefanoviću rekao sam pre godinu dana i to sam tada završio - rekao je Vučić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR