Glas Javnosti

DU**J GA, GUJO ŠTROKAVA! Poslanica SNS NAJVULGARNIJE vređa neistomišljenike na TVITERU!

Politika
Autor: Glas javnosti

I onda - odgovor Staše Stojanović, u prostačkom maniru, rečnikom mržnje koji vlast nepokolebljivo propagira.

Poslanici Srpske napredne stranke se očigledno trude da na što vulgarniji i prizemniji način izvređaju opoziciju. Svega je tu bilo, lestvicu je u sredu pomerio Nebojša Bakarec, tvrdeći da je "opozicija naoružana do zuba", međutim još niže je dan kasnije pala Staša Stojanović, koja se rečnikom nedostojnim poslanika obratila Dragani Rakić, zamenici predsednika Demokratske stranke, kojoj je rekla da je "guja štrokava".

Naime, ceo dan u Narodnoj skupštini obeležili su konflikti na relaciji vlast - opozicija. Vređali su Nebojša Bakarec i ministar Aleksandar Martinović, zbog čega su opozicioni poslanici okrenuli leđa, da bi na kraju i napustili skupštinsko zasedanje.

A tokom tog njihovog gesta provocirala je Staša Stojanović, koja je došla tik ispred Dragane Rakić i snimala ju je mobilnim telefonom dok je ona držala pištaljku u ustima. Kada reakcije od strane zamenice predsednika DS nije bilo, Selfi Staša se udaljila.



- Došla da uzme autogram, pa sam je iskulirala - napisala je na Tviteru Dragana Rakić.

I onda - odgovor Staše Stojanović, u prostačkom maniru, rečnikom mržnje koji vlast nepokolebljivo propagira.

- Nastavi da duvaš, gujo štrokava, a na izborima ćete kolektivno da duvate, onako kako ste navikli - napisala je bez blama Selfi Staša.

Nema šta, sve odiše "kulturom" kod poslanika Srpske napredne stranke, samo se postavlja pitanje kojom će sledećom vulgarnošću da "počaste" one koji se ne slažu sa politikom Aleksandra Vučića i SNS-a...


Glas javnosti/D04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR