Glas Javnosti

DS I SNS ZAJEDNO, JE LI TO MOGUĆE?

Politika
Autor: Glas javnosti

Da li je na pomolu nova koalicija Demokratske stranke i Srpske napredne stranke u Požarevcu, ili je u pitanju neka politička igra, neka prosude građani Požarevca, piše lokalni portal TPK News.

– U Požarevcu je, uz prisustvo čelnika lokalne samouprave, otvorena novoizgrađena MZ Čačalica koja je građena kao Skadar na Bojani. Najviše pažnje je privuklo neočekivano prisustvo predsednika Demokratske stranke Požarevac, Zlatka Miladinovića sa saradnikom iz partije, navodi portal.

– Inače, Demokratska stranka se poslednjih godina na političkoj sceni ponašala kao uspavana lepotica. Njihov opozicioni glas nije postojao na mnoge afere koje su drmale Požarevac i Kostolac. Mada, da ne grešimo dušu, možda je i bilo neko saopštenje u godinu dana jedanput. Ali, ovo pojavljivanje na skupu koje organizuje vladajuća struktura je zaprepastilo mnoge opozicione partije u ovom gradu, konstatuje portal.

– Ostaje da nam posle ovog teksta gospodin Zlatko Miladinović odgovori u kom svojstvu je bio na otvaranju nove zgrade MZ Čačalica. Da li je bio kao slučajni prolaznik, pa se zadržao par minuta, a gradonačelnikov fotograf je iskoristio njegovo prisustvo i slikao ga? Da li kao građanin Požarevca da podrži vladajuću stranku, ili možda ono treće i najgore, kao gradski lider opozicione partije koji će možda u budućnosti sarađivati sa SNS? – navodi TPK News.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR