Glas Javnosti

Dragan Đilas: Ama ljudi, pa kako možete da to zovete izborima u Demokratskoj stranci!? Podrška Lutovcu!

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas objavio je na Tviteru podršku predsedniku Demokratske stranke Zoranu Lutovcu i poručio da nikakvi izbori nisu održani večeras u toj stranci.

Đilas je napisao da je voditeljka tokom svog obraćanja rekla da prati unutarstranačke izbore u DS, na šta je imao odgovor:

“Ama ljudi, pa kako možete da to zovete izborima u Demokratskoj stranci? Shvatate li da to isto tvrde svi Vučićevi mediji”, napisao je Đilas.

U nastavku je pružio podršku predsedniku Zoranu Lutovcu i zamenici predsednika Dragani Rakić, kao i svim ostalim demokratama.

Podsećamo, Branislav Lečić, izabran je večeras za lidera pobunjenog dela DS. On je na konferenciji za medije kazao da je ovo bio festival demokratije, te da su svi koji se osećaju kao demokrate mogli da glasaju. 

- Krajnje je vreme da se bavimo problemima građana. Mislili su da će da unište DS, ali ova stranka je pokazala da je žilava. Ovo je za mene velika pobeda i najveća uloga, uradiću je onako kako što sam radio na sceni. Uspešno, poručio je Lečić i pozvao sve demokrate da se ujedine.

Predsednik DS Zoran Lutovac rekao je danas na konferenciji za štampu da nema nikakavih izbora u Demokratskoj stranci.

-Neće biti nikakvog otimanja ili gašenja stranke. Hteli su neformalnim putem, kao što su navikli, u kafićima, da vode politiku u DS, a toga neće biti dok sam ja predsednik, poručio je Lutovac, uz napomenu da pravila važe isto za sve i da je zakon isti za sve.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR