Glas Javnosti

DOSTA KOMUNISTIČKOG ZULUMA, HOĆEMO ZDRAVU NACIJU: Udruženje "Voja Tankosić" napušta koaliciju NADA

Politika
Autor: Glas javnosti

Na vandrednoj proširenoj sednici Upravnog i Izvršnog odbora Udruženja građana "Voja Tankosić“ doneta je odluka da ovo Udruženje više ne bude deo koalicije NADA.

Ova odluka je doneta jednoglasno, tako da Udruženje raskida koalicioni sporazum potpisan semtembra prošle godine. Obaveštenje koje je objavljeno na Fejsbuk stranici Udruženja prenosimo u celosti:

- Mi, sledbenici ideja i ideala vojvode Tankosića, nećemo i ne možemo nikome da služimo za potkusurivanje. Mi iskreno verujemo u promenu celokupnog sistema naše države, u obnovu monarhije, u očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, u budućnost nas samih i naše dece, u nova lica koja će voditi ovu zemlju i ovaj narod i spremni smo da se za ostvarivanje ovih ciljeva borimo i izborimo.

Mi nismo dekor niti lepo ime koje služi da bi se pokazala širina bilo koje koalicije. Ispred sebe imamo ciljeve i jasno definisane ideje za koje se borimo. Iza sebe imamo ljude koji nam veruju i čije interese zastupamo. Naša čast i moralne norme koje poštujemo ne dozvoljavaju nam da izigramo poverenje onih koji su u nas verovali i veruju. Naš cilj je ujedinjenje svih Srba i svih srpskih zemalja pod jednim barjakom, srpskim, i pod jednom krunom, srpskom i nemanjićkom.

Ne želimo nikoga da uvredimo, ali ne možemo nastaviti da sprovodimo politiku sa određenim ljudima kojima više ne verujemo i koji su pokušali da izigraju ne samo nas već i mnoge druge, sa ljudima koji izmišljaju i plasiraju tuđe afere da bi prikrili svoje i time narušavaju ugled svih onih koji iskreno veruju u zdravu nacionalnu ideju, a samu ideju urušavaju i kaljaju. Dosta je ovaj narod trpeo komunistički zulim koji mu je prekrajao istoriju i pokušao da menja nacionalnu svest. Nemamo vremena da sada istrpimo još i komunističku decu i unuke.

Put kojim mi idemo je put vojvode Voje Tankosića, oplenačkog vojvode Nikole Kalabića i vojvode Pavla Đurišića i na tom putu smo naučili da čoveka ne određuju samo ime, prezime i krv predaka već i dela koja sam čini.

S verom u Boga, za Kralja i Otadžbinu!
Ujedinjenje ili smrt!
ispred UG "Voja Tankosić“ predsednik Miroljub Marić BONUS VIDEO: SANDA RAŠKOVIĆ - IVIĆ: NAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM BAGUJE!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR