Glas Javnosti

ĐILAS STIGAO NA SASTANAK SA VUČIĆEM: Lidera SSP-a dočekao Simo Spasić

Politika
Autor: Glas javnosti

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, stigao je na Andrićev venac na sastanak sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Kako javljaju mediji sa lica mesta, Đilasa je na ulazu u predsedništvo sačekao Simo Spasić, koji je vikao parole o Srebrenici i genocidu.

Sastanak je ranije pomeren sa 16 časova na 17h. Sudeći po dosadašnjim najavama, tema razgovora biće "politička kriza u Beogradu", a Đilas je u više navrata izjavio da će tražiti ponavljanje izbora u Beogradu. Usledile su žestoke reakcije sa opozicione strane, a brojni lideri su komentarisali da Đilas ne govori u njihovo ime na predstojećem sastanku.


Sam Đilas, međutim, imao je spreman odgovor:

- Dva puta sam poslednjih godina okupljao opoziciju i nezavisne intelektualce u želji da smenimo vlast Srpske napredne stranke, a sada sam proglašen izdajnikom od pojedinih opozicionara i pre nego što sam seo da razgovaram - naveo je Đilas i dodao:

- U Srbiji koja se davi u mržnji i podelama bez šanse za napredak, kao predsednik Stranke slobode i pravde idem da razgovaram sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da odbranim volju Beograđana koji su glasali za promene. Oni koji imaju sumnju šta ću da kažem, nisu izgleda nikad ni bili dostojni podrške koju sam im dao da budu naši kandidati i kad drugi nisu verovali u njih - istakao je lider SSP, piše Nova.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR