Glas Javnosti

ĐILASOV KUM I VULETIĆ KUJU PLAN PROTIV VUČIĆA, na pomolu nova koalicija protiv PREDSEDNIKA!

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, inače kum Dragana Đilasa, i Vladimir Vuletić donedavni potpredsednik fudbalskog kluba Partizan, po svemu sudeći planiraju udruživanje u jaču koaliciju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje dobro obavešteni izvor Glasa javnosti.

Izvor Glasa javnosti tvrdi da su se njih dvojica sastali u jednom beogradskom restoranu gde su razmatrali dalje planove oko udruživanja protiv predsednika Srbije.

Vuletić čiji su snimljeni razgovori sa uhapšenim vođom navijača Partizana Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja izazvali uznemirenje javnosti, posebno nakon brutalnih činjenica o ubistvima Belivukovog klana, formirao je svoj pokret "Crno na belo" čime, sudeći prema rečima analitičara, planira da zaštiti sebi, odnosno da stekne koliki toliki politički imunitet.

U pitanju su, podsetimo, dva ljuta Vučićeva protivnika.

Prema saznanjima izvora, u slučaju dogovora o udruženom delovanju protiv Vučića, njihove aktivnosti će finansirati upravo kum Mlađana Đorđevića, Dragan Đilas.

Iako je Vuletić, sve vreme dok je vršio funkciju potpredsednika Partizana ćutao o aktivnostima unutar samog kluba, tek s hapšenjem Veljka Belivuka i po otkrivanju presretnutih razgovora sa njim, odlučio je da izađe u javnost sa detaljima o delovanju uprave kluba.

- Nisam mogao da se bavim politikom dok sam bio potpredsednik Partizana, ali sam i tada govorio o kriminalu u sportu i slao poruku da je to refleksija stanja u državi. Kad sam napustio Partizan rešio sam da se bavim politikom, ali i da istovremeno branim i Partizan i pravnu državu - izjavio je ranije kada je upitan zašto je dosad ćutao o tome. 

Sa druge strane Mlađan Đorđević je, po rečima Dragana Đilasa, njegov dobar prijatelj.

Bio je suosnivač kompanije ‘Direct media’ u aprilu 2001.  

- Ja sam bio u ’BBDO’ i ne možete da budete u isto vreme vlasnik kompanije koja se bavi medijima. Dogovorio sam se  sa Mlađanom Đorđevićem da on bude osnivač firme - rekao je Đilas za portal KRIK.

Đorđević je bio i jedan od suvlasnika „MD International“ koju je Đilas osnovao u Češkoj 1995. godine. 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR