Glas Javnosti

DELEVIĆ JE PRIMIO METAK SAMO ZATO ŠTO JE SRBIN! SUPRUGA RANJENOG MILJANA: Plašim se za bezbednost porodice, imamo dete od 7 godina! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti/Kosovoonline

Ana Delević, supruga ranjenog Miljana Delevića rekla je da se plaši za bezbednost svoje porodice jer njoj i njenom suprugu, koji je danas prebačen na VMA, na društvenim mrežama stižu preteće poruke od Albanaca.

"Plašim se, kako da se ne plašim, kod kuće imam malo dete od sedam godina", rekla je Ana Delević.

Ona je istakla da je njen profil trenutno blokiran i da ne može da postavlja objave, niti da odgovara na poruke.

Ona je danas posetila supruga i navela da je on prebačen na VMA u Beogradu.

"On je za sada dobro, svestan je. Videla sam ga na pet minuta, toliko su mi dozvolili jer je bio na intenzivnoj nezi. Prebacili su ga danas na VMA, ja sam se vratila kući", kazala je Delević.Dodala je da se prilikom posete srela i sa direktorom Kancelerije za Kosovo i Metohiju Petrom Petkovićem, koji joj je rekao da se Vlada Srbije zalaže da se na Kosovu održi mir i stabilnost.

Delević je ponovo izrazila zabrinutost zbog pretećih poruka ističući da u Severnoj Mitrovici nema nadležnih organa i policije kome bi mogla da se obrati za pomoć i traži zaštitu.

"Ništa, ključ u bravu i zaključaj se u kuću. Moj sin juče i danas nije išao u školu. On je prvi razred, mali je, deca su ovde veći političari od odraslih i sve razumeju, možda neće ići u školu ni sledeće nedelje", rekla je Delević.

U jučerašnjem razgovoru rekla nam je da je njen sin na televiziji video da mu je otac ranjen i da joj je bilo jako teško da ga umiri.

Danas je kazala da je mališan svome ocu napisao pismo, koje je ostavila da daju ranjenom Deleviću.U međuvremenu, Policijski inspektorat Kosova (PIK) pokrenuo je istragu povodom incidenta koji se juče dogodio kod Bistričkog mosta u Leposaviću, kada su specijalci Kosovske policije pucali na automobil u kojem su se nalazila dva Srbina, i ranili Miljana Delevića, prenosi Kaldžo.

“PIK potvrđuje da je obavešten od strane policije u vezi sa ovim slučajem. Odmah je angažovan tim istražitelja, dok će ostale radnje biti preduzete u skladu sa zakonskim ovlašćenjima”, saopštio je PIK.Pripadnici specijalne policije ROSU pucali su juče oko 11.30 časova kod punkta na Bistričkom mostu na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina, a tom prilikom ranjen je Miljan Delević.

Delević je ranjen u grudi, zbirnut u bolnici u Kraljevu, a zatim prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR