Glas Javnosti

DARIJA KISIĆ U HIDŽABU: Ministarska u Iranu, stajling privukao dosta pažnje na mrežama (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Ovo izdanje Darije Kisić potpuno je u skladu sa običajima zemlje koju je posetila

Ministarka Darija Kisić svakako je jedna od najprimećenijih žena na našoj političkoj i uopšte javnoj sceni, a i ovog puta je pokazala da najviše pažnje ume da privuče svojim modnim izborima.

Uz poštovanje prema tradiciji zemlje u koju je doputovala, ministarka je odabrala hidžab u svetloljubičastoj nijansi, i time dopunila elegantnu haljinu u istoj boji.

„Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku da u razgovoru sa potpredsednicom Islamske Republike Iran za pitanja žena i porodice Enzih Khazali u Teheranu predstavim mere populacione politike Republike Srbije koje su, na radost svih nas, počele da daju dobre rezultate. Iskreno verujem da će razmena znanja i iskustva, novih istraživanja i primera dobre prakse biti veoma značajni za dalju saradnju i poboljšanje demografske slike obe zemlje", istakla je ministarka u objavi na Instagramu.


Ispod te objave ređali su se i komplimenti na račun njenog upečatljivog stajlinga. Podsetimo, svojevremeno je svojim gostovanjem u Iranu veliku prašinu u domaćoj javnosti podigla tadašnja predsednica parlamenta Maja Gojković, koja je za tu priliku odlučila da pokrije glavu tradicionalnim crnim hidžabom.


S druge strane, ovo izdanje Darije Kisić potpuno je u skladu sa običajima zemlje koju je posetila, bez karikiranja koje su zamerali Gojković.

Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR