Glas Javnosti

DAČIĆ: Želimo da pobedimo na izborima i da imamo većinu za PREMIJERA

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, koji će biti nosilac parlamentarne liste koalicije između njegove stranke i Jedinstvene Srbije, izjavio je da ta koalicija želi da njihov kandidat "ostvari takav rezultat da može da bude premijer Srbije".

- A sada kako će biti, mi o tome nismo razgovarali ni sa drugim partnerima. Mislim da je rano i da to treba ostaviti za posle izbora. Ovo nema veze sa bilo kakvim dogovorom, mi za to treba da se borimo. Mi treba da se izborimo - rekao je Dačić u beogradskim prostorijama JS, na obeležavanju stranačke slave.

Istakao je da želi da se izbori za „personalizaciju izbora“ i naglasio da aprilski izbori nisu samo izbori za predsednika države, već i za premijera, piše N1.

Predsednik JS Dragan Marković Palma izjavio je da je SPS-JS koalicija jednoglasno donela odluku da Dačić bude nosilac parlamentarne liste, uz ocenu „da u Srbiji ne postoji bolji kandidat za premijera od Ivice Dačića.

- Naš slogan u kampanji je "Ivica Dačić - Za premijera". Siguran sam sam da građani Srbije neće glasati za ono što piše na društvenim mrežama, već za dela - kazao je Marković.

Sam Dačić nije želeo da komentariše, kako je rekao, "političke želje njegovog prijatelja i brata Dragana Markovića".

BONUS VIDEO: Ovo su stvarni rejtinzi političkih stranaka

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR