Glas Javnosti

Dačić: Od glasova Srba zavisiće rezultati predsedničkih izbora u Crnoj Gori

Politika
Autor: Glas javnosti

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da će Srbi predstavljati odlučujući faktor od kojeg će zavisiti rezultati u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori.

Dačić je na TV Pink komentarisao presek rezultata predsedničkih izbora u Crnoj Gori i dodao da je o tome razgovarao i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, te da su zajedno ocenili kao značajno što su kandidati koji okupljaju srpske glasove postigli dobar rezulatat.

– Sigurno je da će Srbi praktično odlučivati u drugom krugu ko će biti novi predsednik Crne Gore. Želim da već sada u ime Republike Srbije čestitam Andriji Mandiću na ovom rezultatu koji je ostvaren u veoima specifičnim uslovima… Ovo je veoma značajno jer se time pokazala snaga tih organizacija za koje se može reći da zastupaju prava i interese srpskog naroda – rekao je Dačić.

Dodao je da Vučić jedva čeka izbor novog predsednika Crne Gore, kako bi Srbija i Crna Gora mogle da grade bratske i prijateljske odnose, kao dve zemlje koje nikada nisu ratovale i koje treba da traže zajedničke interese.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR