Glas Javnosti

DAČIĆ: Napravili smo dogovor o saradnji sa SNS

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je ta stranka napravila dogovor o saradnji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) još pre izbora, a da "nikakve spletke i nečija zlurada očekivanja da će se razići tu ne pomažu".

„Mi imamo SNS i predsednika Vučića kao strateške i glavne partnere u vođenju politike koja je najbolja za Srbiju. To smo rekli i pre izbora, govorimo i danas“, rekao je Dačić.

Dodao je da će rukovodstva te dve stranke imati razgovore oko konstituisanja skupštinske većine, a posle toga i oko Vlade Srbije, kada će se voditi razgovori o konkretnim resorima.

„Uvek smo do sada tako radili i uvek smo imali dobar sporazum, koji je rezultirao efikasnim radom parlamenta i vlade“, kazao je Dačić.
Upitan o mogućnosti ostavke na čelo SPS, kazao je da nije zadovoljan izbornim rezultatima i da je „iskreno i ozbiljno“ u izbornoj noći izrazio svoju odgovornost.

Dačić je ocenio da građani koji čine biračko telo SPS po zasluzi „nagrađuje, ali i kažnjava“, a da je na njegovoj stranci da ispravno shvati poruku birača i poštuje je.

Glas javnosti/P01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR