Glas Javnosti

DA NE POVERUJEŠ! Evo kako se pere Aleksandar Jovičić predsednik opštine kome je u stanu nađeno 350.000 evra u kešu

Politika
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Jovičić, predsednik opštine Palilula, uhapšen zbog finansijskih malverzacija i kome je u stanu pronađeno 350.000 evra u kešu, napisao je danas preko punomoćnika ostavku na tu funkciju.

Njegovu ostavku na funkciju predsednika Gradske opštine Palilula na pisarnici je ostavio advokat Vladimir Đukanović uz komentar “Borba počinje”. Advokat je na svom Instagram profilu i objavio Jovićićevo pokajničko pismo.

- Duboko sam svestan da, zbog situacije u kojoj se trenutno nalazim, moj ostanak na mestu predsednika opštine može samo da bude otežavajuća okolnost za funkcionisanje opštine i na štetu građana. Meni je interes opštine i njenih građana uvek bio na prvom mestu i to je osnovni razlog zbog kog podnosim ostavku - navodi se u Jovičićevom pismu.

 

Jovičić (34) navodi i da je spreman da plati svoje grehe i lakomislenost.

- Situacija u kojoj se nalazim je dobrim delom plod moje lakomislenosti i verovanja u određene ljude koji očigledno meni nisu dobro mislili. O njima ću svakako govoriti kad dođe vreme, ali neka im služi na čast šta su učinili. Svoje grehe, posebno svoju lakomislenost, spreman sam da platim, a verujte ovo kroz šta prolazim sa svojom porodicom je životna škola, navodi se u teksti ostavke.

 

- Meni lično, kao nekom ko duboko veruje u ispravnost politike Aleksandra Vučića i ko će zauvek biti lojalan član SNS, ostaje ogroman žal što sam svojom lakomislenošću izneverio čoveka koji je imao veliko poverenje u mene - navodi Jovičić i dodaje da će se u narednom periodu boriti da dokaže da su optužbe protiv njega neosnovane - istakao je sada već bivši predsednik opštine Palilula.

Funkcioner Srpske napredne stranke uhapšen je početkom juna sa nekoliko građevinskih inspektora zbog navodnih finansijskih malverzacija i nelegalne gradnje na Paliluli.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR