Glas Javnosti

DA LI SE OVAKO OBRAĆA JEDNA NARODNA POSLANICA SANDRA BOŽIĆ: Glumca Milana Marića nazvala pogrdnim imenima (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Poslanica i funkcionerka Srpske napredne stranke Sandra Božić, ujedno i potpredsednica Skupštine Srbije, na Tviteru je komentarisala šesti po redu protest "Srbija protiv nasilja", kao i govornike koji su bili na istom. Ovaj put je na dosad neviđen, čak i za visoke naprednjačke standarde, način "udarila" na glumca Milana Marića, koji se sinoć obratio okupljenim građanima.

Božićeva je na Tviteru objavila snimak glumca Milana Marića, a potom napisala:

„Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio“, napisala je funkcionerka u svojoj objavi.

Milan Marić je, inače, dao podršku protestima opozicije istakavši da Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi, pravde, radosti.

„Srbija ne treba da bude zemlja nasilja, zemlja mržnje, zemlja straha, zemlja u kojoj vam vlast kaže – idite negde drugde ako vam se ovde ne dopada“, istakao je nedavno  glumac.

Zbog toga se funkcionerki SNS-a Marić ne dopada, kao, uostalom, ni drugi glumci koji su mišljenja da nasilje u Srbiji mora da stane i koji podržavaju proteste.

Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Opanak u 10.06.2023 22:46:38 h
     0 
Kakvi mediji takvi i protesti...glumci u svojim neuspesnim ulogama na ulicama...a sta je po vsma kao mediju covek koji svoj narod naziva genocidnim...tako mu rekli debili sa zapada a mozda i neku kontu dobio...naravno da je svski takav djubre i jednsko zlikovac kao i mentori mu...ajde nek meko u Hrvatskoj kaze da su genocidni sto realno jesu jer su proterali par stotina srba rodjenih tamo uz bedtijalno ubijanje golorukog naroda u zbegu...vkast u Srbiji glupira sa tolerancijom umesto da saseve.