Glas Javnosti

Da li će biti opet koalicije SNS i SPS?

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider SPS-a Ivica Dačić rekao posle izbora je da čeka Vučićev poziv i da li će biti nešto od dogovora o zajedničkom formiranju Vlade.

Predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je danas, na pitanje novinara da li će ponovo doći do koalicije SNS-a i SPS-a, da će svakako razgovarati sa socijalistima, ali da je još rano da o tome govori.

Na pitanje da prokomentariše to što je lider SPS-a Ivica Dačić rekao da čeka njegov poziv i da li će biti nešto od toga, Vučić je rekao: "svakako da ćemo da razgovaramo, ali ja ne bih da govorim o tome, pošto je još rano".

On se osvrnuo na komentare iz dela opozicije da će srpski parlament biti bez opozicije, što bi značilo da će svi biti u vladajućoj koaliciji.

- Kako vi to znate, je l' to neko ušao u moju glavu, kako to iko može da zna? Oni su sebe predstavili kao jedinu moguću tajkunsku opozicju, a svi drugi nemaju pravo na glas niti bilo šta drugo. Neki su pokazali i koji nisu ušli u palament, koji su imali pristojan broj glasova, da imaju neku vrstu političke budućnosti. Ali, su mnogi imali strah da se suprotstave užasnoj kampanji preko koja je vodjena i preko društvenih mreža i tajkunskih medija protiv svih koji bi na izborima učestvovali - naveo je on.

Dodao je i da je važno da se napravi zdravija klima i bolji odnos u srpskom parlamentu.

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR