Glas Javnosti

CRNE PROGNOZE JEDNOG USTAŠE O SRBIJI: Počinje naplata podrške Rusiji - "Kosovo" u Savetu Evrope, hapšenje Dodika i još mnogo toga!

Politika
Autor: Glas javnosti

Jedan aktivni tviteraš iz Hrvatske sa (pro)ustaškim stavovima Hrvoje Franjetić (verovatno pseudonim) redovno komentariše dešavanja u Srbiji i Republici Srpskoj. 



Prenosimo vam neka njegova zapažanja: 

Vučić se nije obratio još pa bih ja napisao što se događa:

Šmit je počeo koristiti "bonska" ovlašćenja. Dakle ništa Dejton itd.



Harambašu Dodika čekaju snage za brzo delovanje, što znači hapšenje, a to sam pisao pre par meseci kad su Britanci pojačali jedinice za specijalno delovanje u BiH jer nešto smeraju. Dakle moguća je demontaža RS, ali ne sada i odmah. Ne preko noći.

Na Vučića se vrši pritisak da se u bilo šta od toga ne meša. 



Hrvoje Franjetić dalje piše: 

U generalnoj skupštini treba na zahtev Nemačke doneti rezoluciju o genocidu. Međunarodni dan borbe protiv genocida bio bi datum izvršenja genocida u Srebrenici. Tu će rezoluciju podržati Amerika i sve islamske zemlje, a što je pečat za vek vekova na Srbiji.

Tom razolucijom RS bi automatski i službeno bila svedena na genocidnu tvorevinu i kao takva ne može postojati. Tu se poteže automatski i pitanje ratne odšteta Srbije prema BiH jer je Srbija pomogla stvaranju RS. To automatski povlači pitanje i ratne odštete Hrvatskoj, ali i prema tzv Kosovu.


(Foto: Printskrin Tvitter)

Dakle upravo počinje naplata podrške Rusiji. Stoga Kosovo ulazi u Savet Evrope u maju. Tu je i ulazak Kosova u parlamentarnu skupštinu NATO-a.

Eto, ovo će VUčić ispričati. Dakle, dogurao je do kraja i sada više nema milosti. Uništenje bez bombi. To Aca želi reći - piše između ostalog ovaj tviteraš. 


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR