Glas Javnosti

CIRKUS U VRNJAČKOJ BANJI: Romi traže naplatu izborne pobede SNS-a! Kažu da je novac potrošen na rakiju!

Politika
Autor: Glas javnosti

Romi iz naselja Ogoš u Vranjskoj Banji žestoko su iznervirani radom romskog aktiviste SNS Ivice Imića koga optužuju za «proneveru para za glasanje».

Sad ga svakodnevno jure da bi dobili obećani novac.

- Imić je proneverio novac namenjen glasačima SNS, još nije isplatio ljude kojima je obećan novac ako glasaju za naprednjake. Najveća prevara je vezana za pripadnike Protenstantske crkve u naselju Ogoš, gde je proneverio 6.000 evra namenjenih glasačima, Romima «protestantima» - navodi oštećeni sagovornik.

- Nema dana da ga ne pritisnu naši Romi, kažu, «obećao si da ćemo ako glasamo za SNS dobiti pare, a para nema, pa te pitamo, Imiću, gde su naše zarađene pare, jer smo glasali po dogovoru – kaže sagovornik

Izvor tvrdi «da je Imić za svadbu sina dobio «apanažu» od SNS» u iznosu od 120.000 dinara za rakiju, kada je ženio sina, SNS ga je nagradila za «zasluge», bolje reći, lopovluk i prevaru Roma - gnevno zaključuje, ali ne objašnjava i koliko je novca po čoveku bilo obećano..

Romi su nezadovoljni i radom Zvezdana Ramića, vodećeg romskog naprednjaka u Vranjskoj Banji.

- Ramić je prigrabio sve moguće funkcije, potpredsednik je Nacionalnog saveta Roma, predsednik NVO Romskog kulturnog centra, član Saveta za socijalna pitanja u SNS, učitelj romskog jezika u banjskoj osnovnoj školi, član Odbora za projekte Grada Vranja i odbornik u Skupštini Gradske opštine Vranjska Banja!? A to je neviđeni sukob interesa, ili ne – pita se sagovornik.

(Glas Javnosti/InfoVranjske)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR