Glas Javnosti

CIRKUS U SKUPŠTINI – narodni poslanik se SAKRIO ISPOD KLUPE da bi dobio reč!? (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Neobična scena dogodila se na vanrednoj sednici Skupštine Srbije, kada se narodni poslanik sakrio ispod klupe kako bi dobio reč. O čemu se radi?

Neobična scena dogodila se na vanrednoj sednici Skupštine Srbije, kada se narodni poslanik sakrio ispod klupe kako bi dobio reč. O čemu se radi?

Naime, poslanik Srđan Milivojević, nakon što se javio za reč, sakrio se ispod poslaničke klupe u sali Skupštine, zato što, kako je objasnio, predsednik Skupštine Vladimir Orlić obično daje reč opozicionim poslanicima tek kada primeti da oni nisu u sali.

Milivojević je objasnio da poslanici moraju da se dovijaju i skrivaju ispod klupa, jer je to, kaže, jedini način da dobiju reč.



Na snimku objavljenom na Twiteru može se čuti i videti kako Milivojević, pošto ga je Orlić prozvao, iznenada “iskače” ispod svoje poslaničke klupe gde je do tog trenutka čučao i bio sakriven iz vidokruga predsedavajućeg.  

– E, tako sam vas čekao. Tu sam vas čekao. Moram da se sakrijem ispod klupe, da mislite da nisam u sali, pa da onda date reč. Moramo, građani Srbije, da se krijemo po sali od ovog čoveka da bi dobili reč. Pa ovo nigde na svetu nema! I kažu imate sva prava –  sva prava imamo kad igramo žmurke sa njim, rekao je Milivojević.

Poslanik DS Milivojević je ovako reagovao zbog situacije koja se ranije desila u skupštinskoj sali. Naime, predsedavajući Orlić je dao reč opozicionom poslaniku Borislavu Novakoviću tek pošto je pomenuti poslanik napustio skupštinsku salu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR