Glas Javnosti

ČEDA JOVANOVIĆ: Dokle da se povlačim, dok se ne završi u nekom Ritopeku? Mene ne mogu da gaze kao krpu

Politika
Autor: Glas javnosti

Čedomir Jovanović otkrio je da se incident nije dogodio ispred Ponča već ispred ulaza u garažu gde on živi, i da su ga isprovocirale vođe navijača Zvezde

Lider LDP-a rekao je da je njegova obaveza da brani svoj i život svoje porodice. 

On je dodao da su ga "isprovocirale vođe navijaća Zvezde" koji su ga sačekali kada je izašao iz automobila i provocirali.

- Šta traže oni ispred mog stana, nisam ja došao kod njih na Sever već oni ispred moje kuće. Nisam ih brojao, neke nisam video nikada u životu, a neke na žalost znam godimnama. To su ljudi koji su u Segedinu pretukli trudnicu, dečku polomili vilicu, rekao je Jovanović ta Tv Kurir. 

 

To je bila sačekuša na parkingu jedan je osuđen na dve godine zatvora , ali je u međuvremenu ubijen. To su njegova braća i prijatelji sada koji me napadaju. Tražili su tada da se dogovorimo, ali ja sam ih identifikovao i tada je započeo rat. I dokle da se povlačim dok se sve ne završi u nekom Ritopeku u mašini za mlevenje mesa. Ne mogu da me vređaju i neću da se povlačim.

Jovanović je rekao da je nastao haos kada je izašao iz kola i da su njega navijači šutirali i pretili mu. 

- Nisam gađao izlog, gađao sam navijače - rekao je Jovanović. On je rekao da ne može da se povlači jer navijači noćima divljaju i psuju ga.

 

- Ko su ti ljudi, za koja krivična dela su optuženi - upitao je Jovanović.  

Nisam ja sreo sa njima u gradu, ni ispred stadiona, nego ispred zgrade gde živim. Šta treba da uradim da se selim? - rekao je Jovanović. 

Jovanović je takođe pokazao da alko test nije pokazao ništa, kao ni test na narkotike. On je ponovio da su navijači skočili na njega čim je izašao iz kola.

-Ko su ti ljudi, čime se bave, kao se zovu, upitao je Jovanović i dodao:

- Svakom je jasno šta može da se desi kada se sretnem ja sa vođama navijača Crvene zvezde i oni su me sačeali kada sam izašao iz automobila. Ali mene ne mogu da gaze kao krpu, dok dišem i stojim na nogama boriću se za normalan život svoje porodice i svih drugih građana, rekao je Jovanović

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR