Glas Javnosti

ČEDA SE KONAČNO OSEĆA BOLJE! Lider LDP konačno prespavao noć BEZ BOLOVA, LEKOVI DELUJU!

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović konačno je prespavao noć bez bolova jer je terapija koju su mu lekari prepisali dala očekivane rezultate.

- Čeda je sada mnogo bolje. Bolovi su nestali, saturacija mu je odlična i on diše bez kiseoničke potpore. Utvrđeno je da u njegovom slučaju ne postoji ništa akutno. Urađena mu je magnetna rezonanca pluća, krvnih sudova i abdomena i sve druge neophodne pretrage i utvrđeno je da nema akutnih problema. Najvažnije je da je terapija dala željene rezultate i lekari mu predviđaju uspešan oporavak. Pošto nije pozitivan na koronavirus, Čeda bi mogao uskoro da bude otpušten na kućno lečenje - ispričao je izvor iz Jovanovićevog okruženja, piše Kurir.

Lider LDP već šest dana se nalazi na bolničkom lečenju u KBC "Dragiša Mišović", a primljen je zbog jakih bolova u grudima i stomaku. Tada je postojala sumnja da je ponovo zaražen koronavirusom, jer je i pre šest meseci sa sličnim simptomima primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu. Jovanović je zbog zaraze koronavirusom i srednje teške kliničke slike više od deset dana u julu bio na bolničkom lečenju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR