Glas Javnosti

ČEDA JOVANOVIĆ SE OGLASIO O DIPLOMATSKOM MESTU U CRNOJ GORI: Ja sam uvek AMBASADOR Srbije

Politika
Autor: Glas javnosti

Nakon spekulacija da bi Čedomir Jovanović mogao da zablista u fotelji ambasadora Srbije u Crnoj Gori, lider LDP otrkio je da li su takvi navodi istiniti.

- Ja sam uvek ambasador normalne Srbije. Nisu mi potrebne titule da bih bilo šta radio, ja sam uvek bio i biću neko ko predstavlja Srbiju, tako sam se ponašao čitavog života. Nisu mu potrebne funkcije, nikada o tome nisam razgovarao sa Vučićem, uvek sam želeo da pomognem i pomagao koliko mogu. Nekada je to davalo rezultat, tu mislim na promenu odnosu između Beograda i Sarajeva, nekada je bilo bolje s Crnom Gorom, sada je taj odnos kompromitovan, o tome nikada nisam ćutao. Uvek sam tu, ali daleko od toga da sam o fotelji pričao s bilo kim, a pogotovo ne s Vučićem. To je spin i strah da ću biti u kampanji - rekao je Jovanović za Nova.rs.

Jovanović je još rekao da je trenutno na lečenju, jer mu je zdravstveno stanje ugroženo nakon što je dva puta preležao koronavirus.

- Mislim na porodicu, na decu, na svoju zemlju ... svima njima sam potreban živ. Ova vest me zatekla na lečenju i nije istinitna - dodao je on za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Kako nas varaju trgovci - lažna sniženja, sumnjivi pokloni, reklamacije kao nemoguća misija

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od sanja u 12.02.2022 16:10:54 h
     0 
Kuku nama sa ovakvim ambasadorom. Ovo je sigurno neka sala