Glas Javnosti

BURA NA POLITIČKOJ SCENI: Gde je ZLATIBOR LONČAR, nema šta da se krije

Politika
Autor: Glas javnosti

Informacija Glasa javnosti da je Zlatibor Lončar podneo ostavku na sve stranačke funkcije, vratio partijsku knjižicu SNS i da planira da nastavi bavljenje politikom ali nakon prelaska u suprotni tabor izazvala je politički zemljotres. 

Ime Zlatibora Lončara ne nalazi se na spisku članova GO Srpske napredne stranke koji postoji na zvaničnom sajtu te partije.
Demokratska stranka na svom tviter nalogu oglasila se povodom ovih navoda:
-Zlatibor Lončar napustio SNS, izgleda da brod tone brže nego što se to može sakriti❗, objavljeno je na Twitter nalogu DS-a.

Kako je Glas javnosti objavio ministar zdravlja, koji je više puta javno isticao da je pre svega lekar, planira da nastavi sa političkim angažmanom ali ne u taboru naprednjaka već u novom aranžmanu sa Sašom Vukadinovićem, njegovim bliskim prijateljem.

Glas javnosti je kontaktirao ovim povodom čelne ljude SNS-a međutim niko zvanično nije ni potvrdio, ali ni demantovao ovu informaciju. Na pozive Glasa javnosti ministar se nije odazivao.

Kako je Glasu rekao pouzdan izvor upućen u dešavanja u SNS kao jedan od razloga Lončareve ostavke na stranačko angažovanje navodi se i prijateljstvo ministra zdravlja sa šefom prislušnog centra BIE Zoranom Stanićem Zisom sa kojim se druži i zbog čega su brojni funkcioneri SNS-a strahovali od prisluškivanja.

-Mnogi visokopozicionirani članovi SNS-a strahuju više od Lončara nego od Vučića jer se plaše koje tajne o njima bi Lončar mogao da dobije prisluškivanjem.

Da postoje pukotine na relaciji Lončar- SNS potvrđeno je u maju 2021. kada su pojedini lokalni odbori naprednjaka tražili ostavku ministra zdravlja.

Ministar zdravlja koji je u nekoliko navrata javno demantovao mnogobrojne navode o umešanosti u pojedine afere ovoga puta o saznanjima  Glasa  o ostavci na stranačke funkcije se nije oglasio, nije demantovao ali ni potvrdio navode naše redakcije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR