Glas Javnosti

BUKTI RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Bojana Novaković žustro odgovorila Biljani Srbljanović: Prestani da širiš laži (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Ekološka aktivistkinja i holivudska glumica Bojana Novaković odgovorila je dramskoj spisateljici i redovnoj profesorki Fakulteta dramskih umetnosti Biljani Srbljanović, a povodom njenog komentara na društvenim mrežama.

Biljana nije podržala okupljanje naroda ispred skupštine, uz opasku da nikada ne bi podržala, kako kaže, "ekipu iz šatora, bez maske, koji smatraju da su antivakseri ok".

- Izvinjavam se holivudskoj glumici što nisam ispunila njena očekivanja i zastupala interese organizacija kojima ona veruje, a koji jedu kajmak i šibaju radžu pred skupštinom, uz opanak i priču o "vakcinalnom identitetu".


Moj problem sa njima je upravo isti onaj kao i sa Vučićem - tiče se ratova, Srebrenice, Kosova i bujanja ekstremizma.


Razumem da to što govorim decenijama nije popularno ni previše važno, ali je moje uverenje od kog ne odustajem.

Takodjer, ne bih podržala ekipu iz šatora bez maske, što smatraju da su antivakseri ok, a Kosovo srce Srbije, jer je to najlakše i najpogubnije. Podržiš populistički projekat sa nulom odgovornosti i posle uvatiš let za odavde a put bilo gde. 

Hajde u sto Vučićevih jura da ovi, za koje me žena kritikuje što ih ne podržavam, ulaze u budući parlament, kao i u saradnju sa vlašću.


Samo što će posle svi da budu iznenađeni i mnogo razočarani, kao i uvek. Kolegijalni pozdrav - napisala je Biljana na svom fejsbuk profilu.

Na takve opaske joj je odgovorila glumica Bojana Novaković rekavši da Biljana Srbljanović "širi lažnu propagandu". 


- Biljana, nemoj da mi se izvinjavaš, već ne širi lažnu propagandu. Ako se protiviš Vučiću, onda ne koristi njegove tehnike manipulacije. Naše maske su isto i oružje. Naši naučnici i meštani u prvom planu. Pročitaj radove čuvenih stručnjaka Dragane Djordjevic i Ratka Ristića, napisala je Novakovićeva.

BONUS VIDEO: KAKO DA TUŽITE TRGOVCE ZBOG PREVARE: Koliko su potrošači u Srbiji (ne)zaštićeni?


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Zvončica u 15.02.2022 21:56:24 h
     0 
Draga Bojana, ne spuštaj se na nivo jedne Biljana Srbljanović da joj bilo šta odgovaraš ili se pravdaš! Ona je pokazala svoje lice i mišljenje o Srbiji i Srbima odavno! Nije dostojna ni ove seljačke opanke koje prezire da briše!