Glas Javnosti

BUJANOVAC: KO KOLIKO (NE) DAJE ZA SAVET ALBANACA i ko je koga nazvao KLOVNOM

Politika
Autor: Glas javnosti

Za finansiranje Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Opština Bujanovac će izdvojiti pet miliona dinara u 2023. godini, Medveđa 400.000 dinara, a Preševo ni dinar.

Zbog toga je šef NSA Ragmi Mustafa predsednika Preševa Šćiprima Arifija nazvao klovnom, prenosi portal Bujanovačke.

Mustafa kaže da je potpuno neshvatljivo da opština u kojoj dominiraju Albanci u budžetu nema predviđena sredstva za aktivnosti NSA.

– Štaviše, predsednik Preševa i Alternative za promene, na nedavnim izborima za NSA za predsednika ove institucije kandiduje „sina komandanta“, a samo mesec dana kasnije za istu instituciju neće da izdvoji ni dinar. Završena je tvoja prevara. Raskrinkana je tvoja instrumentalizacija OVPMB. Takav si bio sve vreme. Ti si klovn, poručio je Mustafa predsedniku opštine Preševo Šćiprimu Arifiju.

Na izborima za NSA 13. novembra pobedila je Partija za demokratsko delovanje (PDD) sa Mustafom kao kandidatom za predsednika.

Lista Arifijeve Alternative na čelu sa Leventom Ćazimijem, sinom Ridvana Ćazimija, poznatijeg kao Komandant Leši, dobila je 300 glasova manje. PDD je potom inicirala pregovore oko nove većine u NSA, koji još uvek nisu okončani, podsećaju Bujanovačke.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR