Glas Javnosti

Brnabić: Obraćanje predsednika Vučića bilo pametno, promišljeno, odgovorno i istorijsko

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksadra Vučića na sednici Skupštine o Kosovu bilo pametno, promišljeno, odgovorno i istorijsko.

Brnabić je u objavi na Tviteru reagovala na provokacije opozicionih poslanika upućene predsedniku Vučiću, navodeći da se nada da među njima ima i onih koji su želeli da čuju njegovo izlaganje o situaciji na Kosovu.

"Svim srcem se nadam, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj skupštini, pored onih neodgovornih, krajnje bahatih i nesavesnih, bilo poslanika iz redova opozicije koji su želeli i umeli da čuju izlaganje predsednik Republike Srbije o stanju i situaciji na КiM", navela je Brnabić.


Branabić je poručila srpskim političarima da se ugledaju na predsednika Vučića, jer tako mogu da nauče o politici i ljubavi prema državi.

"U svakom smislu obraćanje predsednika bilo je pametno i promišljeno, odgovorno i istorijsko. Srpski političari, danas i u budućnosti, iz njega mogu mnogo da nauče o politici, odgovornosti i ljubavi prema državi i narodu. Jedinstvo, pamet i odgovornost su nam danas najpotrebniji", poručila je Branabić.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR