Glas Javnosti

BRATISLAV JUGOVIĆ: Srpska napredna stranka NEMA BUDUĆNOST bez Vučića

Politika
Autor: Glas javnosti

Iako SNS ima više od 700.000 članova, poslanik vladajuće stranke Bratislav Jugović izjavio je danas da će se ta stranka svesti na nivo statističke greške kad Aleksandar Vučić ne bude bio na njenom čelu, jer u SNS-u ne postoji niko ko može da ga zameni.

Komentarišući odluku predsednika Vučića da nakon izbora napusti kormilo stranke, Jugović rekao da nije jedini koji će tada napustiti stranku.

- Ja verujem da će to tako biti, žao mi je što će to tako da bude, ali on je nepokolebljiv u toj odluci. U SNS-u sam jedino i samo zbog Aleksandra Vučića. Kad on ne bude na čelu stranke, ni ja više neću biti u stranci aktivan. Juče sam pročitao da je i Darko Glišić, predsednik izvršnog odbora stranke, isto rekao – naveo je Jugović.



Rekao je da SNS bez Vučića nema nikakvu budućnost.

- SNS će se svesti na nivo statističke greške kad Aleksandar Vučić ne bude bio na njenom čelu. Možda i preterujem, ali svakako neće biti stožerna, najjača stranka na političkoj sceni ako Aleksandar Vučić napusti njeno čelo. U SNS-u ne postoji niko ko može da ga zameni – ocenio je za Nova. rs poslanik SNS-a Bratislav Jugović.

Na kraju, Jugović dodaje da je u SNS-u imao uspeha i da je sve ono za šta se zalagao unutar stranke – urodilo plodom.

-Ja sam se zalagao protiv Rio Tinta, Vlada je donela uredbu koja je oterala Rio Tinto. Zalagao sam se protiv zakona o vodama, da ministar Stefanović ostane na najvišim funkcijama, da ne ide autentično tumačenje kada su banke u pitanju. Za sve ono za šta sam se zalagao – uspelo je. Radio sam po savesti, a to Vučić najviše ceni, završava Jugović.


BONUS VIDEO: Ekskluzivno! Misterija Periš!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR