Glas Javnosti

BRANIMIR NESTOROVIĆ OBELODANIO NOVO IME POKRETA: Možemo do 12 odsto glasova u Beogradu

Politika
Autor: Glas javnosti

Doktor Branimir Nestorović saopštio je da se pokret koji predvodi od sada zove "Mi - Snaga naroda" i da prema poslednjim istraživanjima u Beogradu ima podršku skoro 9 odsto birača.

Nestorović je na tribini u Opštini Vračar rekao da se čekalo novo ime pokreta kako bi se krenulo sa aktivnostima. "Imamo taj novac iz budžeta, 8,1 milion dinara mesečno.

Projekcije su da možemo do 12 odsto glasova, odnosno do 15 odbornika, pa bismo u Beogradu bili ozbiljna stranka, odmah iza SNS", rekao je Nestorović.

Kako je rekao, "izdajnici su sami otpali".

"Ovo što smo imali izdajnika, oni su sami otpali, znate priču o Jerkoviću i o ova druga dva otpadnika među odbornicima", rekao je on, aludirajući na grupu odbornika i poslanika, predvođenu Brankom Pavlovićem, koji su se odvojili.


"U slučaju da dobijemo 15 odbornika, možemo da tražimo sve što hoćemo, a pristalica sam da manjinski upravljamo gradom. Ako izbori budu raspisani za 2. jun, jer ima ideja da se odlože za avgust, imaćemo dva meseca intenzivne borbe i nešto novca za kampanju i kafanu", kazao je Nestorović.

Kako je rekao, "hoćemo da ih uplašimo, da im salijemo stravu, što se kaže".

Rekao je i da se očekuje da će naredne nedelje biti raspisani beogradski izbori i da lista očekuje da udvostruči broj odbornika.

Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR