Glas Javnosti

BOŠKO OBRADOVIĆ IMA JASNU PORUKU ZA OPOZICIONE KOLEGE: 'Neću sa onima koji se ODRIČU KOSOVA'!

Politika
Autor: Glas javnosti

Lider Dveri Boško Obradović, koga Dragan Đilas i Vuk Jeremić nazivaju izdajnikom samo zato što je ocenio da je razgovor sa predsednikom Aleksandrom Vučićem bio korektan, otkriva da je njihov plan da sačekaju da Vučić prizna Kosovo, pa da ga ruše, što on ne vidi kao opciju i poručuje da neće sarađivati s njima.

- Ne želim da produbljujem sukobe u opoziciji već sam pristalica međusobnog nenapadanja do sledećih izbora. Ali je činjenica da u opoziciji postoje pojedinci koji bi najradije da Vučić izda Kosovo da to ne moraju oni, a da onda na tome ruše sadašnju vlast. Ne vidim neku sreću u tome i nisam za to. Neka se svako i u vlasti i opoziciji izjasni o Kosovu i Metohiji. Mi svakako ne možemo i nećemo sarađivati sa onima koji su spremni da se odreknu dela državne teritorije, bez obzira kom delu političkog spektra pripadaju - smatra Obradović.

Kako lider Dveri navodi, nema ljubavi sa Đilasom i Jeremićem.

- Što se tiče ljubavi, rezervisao sam je za moju suprugu i decu, moju porodicu, kumove i prijatelje. Politika je nešto drugo. Imam normalne i korektne odnose sa svim kolegama u opoziciji - zaključuje Obradović.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR